09 243 54 31 info@x-careinmotion.be

Introductie

Als projectverpleegkundige ga je op een compleet nieuwe manier aan het werk: je combineert een vast contract bij een sterke organisatie als X-Care in Motion, met een carrière vol boeiende projecten in jouw regio. Via X-Care wissel je projecten in ziekenhuizen af met projecten in de thuiszorg, woonzorgcentra, maar evengoed ga je tijdelijk aan de slag als bedrijfsverpleegkundige, kom je terecht in een wijkgezondheidscentrum of een centrum voor mensen met een beperking. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.

X-Care ondersteunt je bij deze projecten met een nauwgezette opvolging, feedback, coaching, toffe teamactiviteiten, bijscholingen en workshops. Bovendien bieden we jou een aantrekkelijke verloning op maat aan, inclusief bedrijfswagen.

Voor diverse opdrachten is X-Care in Motion voortdurend op zoek naar enthousiaste verpleegkundigen die als projectverpleegkundige aan de slag willen gaan.

Organisatie

ONS BEREIKEN BUITEN DE KANTOORUREN KAN ENKEL OP ONS CENTRALE WACHTNUMMER 0475 78 01 05.

Functie-eisen

  • Je hebt zin om een afwisselende en boeiende carrière als verpleegkundige uit te bouwen. Flexibiliteit is jouw “middle name”.
  • Je bent bachelor (A1) of gegradueerde (A2/HBO5) in de verpleegkunde
  • Variatie in je job is voor jou een belangrijke drijfveer
  • Je beschikt over een open en leergierige geest. Je kan je makkelijk aanpassen aan nieuwe omgevingen, mensen en situaties. Je bent een echte cameleon

Aanbod

Als Projectverpleegkundige krijg je een vast contract van onbepaalde duur bij X-Care en word je ingezet op diverse verpleegkundige opdrachten binnen jouw regio, steeds in lijn met jouw competenties, potentieel en ambities. Op deze manier blijft je job gevarieerd, leer je constant bij en word je multi-inzetbaar en dit zonder aan werkzekerheid te moeten inboeten.

Wij zorgen voor een sterke omkadering met de nodige opvolging, feedback, coaching en bijscholingen. We bieden jou een aantrekkelijk loonpakket aan, inclusief bedrijfswagen.

Tot slot vormt onze nauwe band met elk van onze medewerkers een van onze troeven, én kom je in een team van enthousiaste projectverpleegkundige terecht. Neem zeker een kijkje op onze Facebookpagina om een glimp op te vangen van onze bedrijfscultuur en teamactiviteiten!

Inlichtingen

Solliciteren kan je doen door onderaan op ‘Solliciteer’ online’ te klikken en jouw gegevens aan ons te bezorgen.
Wil je meer informatie? Dan mag je steeds bellen of mailen naar Angelo Goeminne op 09 243 54 88 , of stuur ons een berichtje via Facebook.

Sollicitatie

Je aanmelden bij X-Care in Motion kan je doen door onderaan op ‘Solliciteer’ online’ te klikken en jouw gegevens aan ons te bezorgen.

Wil je meer informatie? Dan mag je steeds bellen naar 09/243.54.35 of mailen naar vacature@x-careinmotion.be . Of stuur ons een berichtje via Facebook.


Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren