09 243 54 31 info@x-careinmotion.be

Introductie

Starten met stoefen: Wie zijn wij?

X-Care in Motion is dé HR-expert in de zorgsector. We ondersteunen zorgorganisaties met flexibele en tijdelijke verpleeg- en zorgkundigen, zowel op korte als lange termijn. We onderscheiden ons door onze warme aanpak, openheid, maatwerk, snelheid & kwaliteit. We zetten ons continue in om onze medewerkers ondersteuning, groeikansen, werkplezier en een goeie work-life balance te bieden.

Als je nu al denkt: ”Amai! Dat klinkt niet slecht, daar zou ik zo graag werken!”, blijf dan zeker lezen. Het wordt alleen maar beter!

Organisatie

Carrières in de zorg op maat voor zorgverleners

Ons doel is om meer mensen te ondersteunen in hun carrière in de zorg. Dit doen we door in te zetten op persoonlijke begeleiding, evaluatie en open communicatie. We helpen verpleegkundigen en zorgkundigen om een job of bijverdienste te vinden op hun maat. Fulltime, 4/5e of drie dagen op een jaar, alles kan!

Om zoveel mogelijk mensen te overtuigen van onze aanpak zijn we op zoek naar een recruiter die immens veel goesting heeft in een nieuwe uitdaging. Want oh boy, een uitdaging wordt het!


Functie-eisen

Onze ideale recruiter is:

  • Een beller! Als jij de afkorting BBB leest dan denk je niet aan die ene keer dat je meeging naar een sessie in de fitness met jouw mama, maar aan BELLEN BELLEN BELLEN. In de zoektocht naar een invulling van een vacature of een losse shift is de telefoon jouw belangrijkste tool. Bellen naar medewerkers en potentiële kandidaten zal een heel groot deel van jouw dag in beslag nemen en daar haal je ook energie uit. Bel ons anders eventjes mocht het niet duidelijk zijn dat je veel moet en mag bellen.
  • Een overtuigende doorzetter! Je haalt energie uit een ‘Ja, ik doe het!’ van een medewerker en gaat all the way om deze ‘JA!’ te pakken te krijgen. Obstakels op het pad naar deze ‘JA!’ zijn voor jou wat pakweg Liechtenstein is voor de Rode Duivels. Verwaarloosbaar, maar een goede manier om te tonen hoeveel kwaliteiten je hebt.
  • Een administratief Aagje! Je vindt het belangrijk om te zorgen dat de dossiers van de kandidaten en de klanten duidelijk en goed afgewerkt zijn. Jij zet steeds de puntjes op de i en houdt ervan om ook hier efficiënt tijd in te steken.
  • Flexibel! Multi-inzetbaarheid en multitasking is voor jou een way of life. Je houdt steeds het overzicht op al jouw taken en kan deze met weinig aansturing rangschikken in volgorde van urgentie. Zo ben je ook bereid om 3 dagen vanuit Antwerpen en 2 dagen vanuit Gent te werken.

Sluit dit aan bij jou? Wacht dan tot je hoort wat wij voor jou bieden *insert head exploding emoji*!

Aanbod

The Offer

Je komt terecht in een klein, maar superfijn regioteam dat jou de nodige ondersteuning, opleiding en begeleiding biedt. Daarnaast krijg je een salarispakket op maat met een bedrijfswagen, tankkaart, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, … Uiteraard zit er voor jou ook een contract onbepaalde duur in het pakket. Tenslotte: Bereid je voor op ontzettend veel events, afterworks en gigantisch veel plezier!


Inlichtingen

Annelies Van Couter +32 3 376 00 99

Sollicitatie

Ann-Sofie Vandemeulebroecke +32 9 243 54 98

Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren