09 243 54 31 info@x-careinmotion.be

Introductie

Wie zijn wij?

Planet Group is een ambitieuze, snelgroeiende Gentse onderneming gespecialiseerd in Human Capital Service en Solutions. Sinds de oprichting in 2006 ontpopte de groep zich tot een volwaardige dienstverlenende “service company”, actief in human resources (HR-Planet), informatica consulting (IT-Planet), medical staffing (X-Care in Motion), videoproductie (Well Played) en ZorgMagazine. Op vandaag stellen we zo’n 1300 mensen te werk bij zowel TOP 100-ondernemingen als KMO’s.


Functie

Office Accountant?

Als office accountant versterk je ons administratief team en ben je verantwoordelijk voor het inboeken van aankoopfacturen voor meerdere vennootschappen. Volgende essentiële elementen komen in deze veelzijdige functie aan bod:

· Je bent verantwoordelijk voor het inboeken van aankoopfacturen voor alle vennootschappen bij de Planet Group van A tot Y.

· Je verzamelt en verwerkt nauwgezet alle financiële cijfers en facturen en je volgt dit dagelijks op

· Debiteurenbeheer en/of BTW aangiftes kunnen indien gewenst ook deel uitmaken van de taken


Functie-eisen

Wie zoeken we?

· Je beschikt over een relevante financiële ervaring tussen 2 en 5 jaar of je bent een schoolverlater met een relevant diploma (bachelor accountancy/fiscaliteit, graduaat boekhouden, …)

· Je spreekt en schrijft zeer goed Nederlands

· Van nature ben je een analytisch en nauwkeurig persoon. Een correcte boekhouding is voor jou belangrijk en je hebt oog voor detail

· Je houdt van no nonsense mentaliteit & een yes we can attitude


Aanbod

What’s in it for you?

Je komt terecht in een leuk en dynamisch bedrijf in volle groei met een no-nonsense attitude. Ownership, passie en transparantie zijn essentiële kernwaarden.

We bieden je een contract van onbepaalde duur met een uitdagende verloning, aangevuld met extralegale voordelen (32 dagen verlof, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, onkostenvergoeding) en alle tools om je functie in de beste omstandigheden vorm te geven. Een 4/5de tewerkstelling is bespreekbaar!

Ons hoofdkantoor is gelegen in Gent en is perfect gelegen aan de Loop. Voor een routebeschrijving: https://www.youtube.com/watch?v=AI9SZjvsG_o

Ben je geprikkeld door deze uitdagende functie en wil je ons tof team versterken? Stuur dan jouw CV naar bert.vral@x-careinmotion.be


Sollicitatie

Bert Vral
bert.vral@x-careinmotion.be

+32 (0) 470 71 51 52

Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren