09 243 54 31 info@x-careinmotion.be

Introductie

Voor een van onze klanten, een woonzorgcentrum uit regio Antwerpen zijn wij momenteel op zoek naar een ergotherapeut om tussen januari en juli 2022 hun team te versterken.

Als ergotherapeut organiseer je de therapeutische begeleiding van onze bewoners. Dit doe je door middel van groepsactiviteiten of individuele sessies op maat. Onze groep is op zoek naar een enthousiaste ergotherapeut die zich graag ontwikkelt in een innovatieve en dynamische omgeving, voor onze vestiging WZC Dageraad in Antwerpen.

Organisatie

X-Care in Motion bereiken buiten de kantooruren kan enkel op volgende nummers: (7u-8u en 18u-22u op weekdagen; 7u-22u in het weekend en op feestdagen) – Oost- & West-Vlaanderen: 0475 78 01 05 – Antwerpen, Vlaams-Brabant & Limburg: 0473 50 13 77

Functie

Je voert dagelijkse revalidatie-, revalidatie- en preventieactiviteiten uit met het oog op de zelfstandigheid en het welzijn van onze bewoners. U bied, afhankelijk van hun behoeften, therapeutische oplossingen om hen te stimuleren.

Functie-eisen

  • Je beschikt over een bachelor diploma, richting ergotherapie. Je houdt van contact met ouderen en hebt oog voor hun noden. Je hebt goede observatievaardigheden en een effectieve benadering van situaties. Je hebt een goed verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt een goede teamgeest en bent communicatief.

Aanbod


Verwachte startdatum:07/01/2022
Verwachte einddatum:17/07/2022
Arbeidsregime:Dag

Regio:Antwerpen
Uurrooster:Deeltijds

Weekendwerk:Geen weekend

Inlichtingen

Stuur ons vandaag nog jouw cv en beschikbaarheid door, dan contacteren we jou terug.
Toch nog vragen? Contacteer dan Linde Vanpachtenbeke, Recruitment Officer- +32 9 243 54 41

Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren