09 243 54 31 info@x-careinmotion.be

Introductie

Ben jij die gedreven coach die kwalitatieve zorg verleent en van afwisseling houdt? Wil je bovendien jouw ervaring als hoofdverpleegkundige inzetten in verschillende projecten in gezondheidszorg? X-Care in Motion maakt graag kennis met jou!

Organisatie

Zorgen én coachen is jouw passie. Da’s wat jou energie geeft. Maar ook voor jou is een goede ondersteuning belangrijk. En die vind je bij ons! X-Care in Motion is namelijk dé HR-expert in de zorgsector. We hebben meer dan 240 project(hoofd)verpleegkundigen in vaste dienst en ruim 2500 uitzendkrachten, elk met hun eigen specialisaties en ervaring.

Functie

Als projecthoofdverpleegkundige bij X-Care in Motion ga je op een compleet nieuwe manier aan de slag: je combineert een vast contract met een carrière vol boeiende projecten in jouw regio. Wij schakelen jou in bij onze klanten in de gezondheidszorg, steeds in lijn met jouw competenties, potentieel en ambities. Via uiteenlopende hoofdverpleegkundige opdrachten van gemiddeld 6 maanden in ziekenhuizen, thuisverpleging en WZC bouw je meer en sneller ervaring op.

Deze leidinggevende projecten doe je binnen een kader waarin ondersteuning, groeikansen, werkplezier en een goeie work-life balance centraal staan. Want als jij je gelukkig voelt, doe je jouw job met plezier en straalt jouw positieve ingesteldheid af op de rest van het team én de zorgvragers.

Functie-eisen

  • Bachelor in de verpleegkunde, met bijkomend een kaderopleiding en/of BanaBa, een postgraduaat in Zorgmanagement of een Masterdiploma
  • Minstens een eerste succesvolle ervaring als hoofdverpleegkundige is een vereiste
  • Passende kernwoorden: een hart voor de zorg, mensgericht, creatief, resultaatgericht, planmatig, communicatief sterk én teamcoach
  • Bereidheid tot verplaatsingen in een straal van 45 minuten met bedrijfswagen

Aanbod

Als projecthoofdverpleegkundige krijg je een contract van onbepaalde duur bij X-Care in Motion en word je ingezet op diverse leidinggevende opdrachten binnen jouw regio. Op deze manier blijft jouw job gevarieerd, leer je constant bij en word je multi-inzetbaar zonder aan werkzekerheid te moeten inboeten.

Wij zorgen voor een sterke omkadering met een optimale begeleiding, opleidingen op maat én een warme, menselijke aanpak. We bieden jou een aantrekkelijk loonpakket, inclusief bedrijfswagen (indien gewenst), maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering. Tot slot kom je in een team van enthousiaste project(hoofd)verpleegkundigen terecht.

Inlichtingen

Silke Reners – Recruiter | Philippe Cnudde – Recruiter

+ 32 (0)477 04 44 65 + 32 (0)9 243 54 27
welkom@x-careinmotion.be


Sollicitatie

Klaar om deel uit te maken van een topteam? Neem je loopbaan in handen en bezorg ons je cv via welkom@x-careinmotion.be. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Competenties van mensen zijn doorslaggevend, ongeacht geslacht, afkomst, leeftijd of handicap.

Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren