09 243 54 31 info@x-careinmotion.be

Introductie

Ben je op zoek naar een tijdelijke job als verpleegkundige, of wil je graag bijwerken op je vrije dagen? Dan kan dat als uitzendkracht bij X-Care in Motion! We gaan samen met jou op zoek naar een passende job, of leuke opdrachten op de dagen dat jij je vrij kan maken. Opdrachten vinden waar jij gelukkig van wordt: daar gaan we voor!

Voor een van onze klanten, een woonzorgcentrum uit regio Vlaamse Ardennen zijn wij momenteel op zoek naar een verpleegkundige voor extra ondersteuning vanaf mei tem eind augustus.

Organisatie

X-Care in Motion bereiken buiten de kantooruren kan enkel op volgende nummers: (7u-8u en 18u-22u op weekdagen; 7u-22u in het weekend en op feestdagen) – Oost- & West-Vlaanderen: 0475 78 01 05 – Antwerpen, Vlaams-Brabant & Limburg: 0473 50 13 77


Werken binnen deze voorziening staat gelijk aan werken in een plaats waar een bewoner en zijn omgeving centraal staan, ongeacht afkomst, overtuiging, de mate waarin iemand hulpbehoevend is.
Samen met de verschillende teams streven we naar een ruim aanbod van zorgen, animatie, gevarieerde voeding,..

Functie

Als verpleegkundige waak je over het welzijn en kwaliteit van leven van de bewoners. Tijdens een vroegdienst werk je in team samen met een zorgkundige om iedereen de gepaste hygiënische zorgen aan te bieden.

Ze kunnen er ook op rekenen dat je op gepaste tijden de medicatie uitdeelt/toedient nadat je deze eerst gecontroleerd hebt. Je bent ook een aanspreekpunt voor de bewoners/hun familie en eventuele (huis)artsen. Bevindingen van tijdens de ochtendshift, vul je aan in de dossiers en brief je door naar de collega’s van de laatdienst.

Gedurende de laatdienst ben je opnieuw verantwoordelijk voor de medicatiebedeling. Naar de avond toe help je de bewoners in bed en zorg je dat alles klaarstaat voor de nachtdienst. Je geeft een duidelijke/overzichtelijke briefing.


In beide shiften help je bij de maaltijdbedeling waar nodig. Bewoners die extra zorge of opvolging nodig hebben help je graag verder. Je zorgt dat iedere bewoner een maaltijd op maat krijgt.

Functie-eisen

  • Je bent bachelor (A1) of gegradueerde (A2/HBO5) in de verpleegkunde
  • Je hebt bij voorkeur reeds enige ervaring binnen de ouderenzorg
  • Je beschikt over een open en leergierige geest
  • Je kan je makkelijk aanpassen aan nieuwe omgevingen, mensen en situaties
  • Je kan jezelf omschrijven als een echte teamplayer, maar je kan ook zeer goed zelfstandig te werk gaan

Aanbod

Wij gaan voor jou op zoek naar opdrachten die passen binnen jouw voorkeuren en beschikbaarheid. Leuke, losse opdrachten die jou heel wat (werk) ervaring bijbrengen: daar gaan we voor!

Tot slot vormt onze nauwe, persoonlijke begeleiding en opvolging een van onze troeven, én kom je in een team van enthousiaste verpleegkundigen terecht.


-opdracht van tijdelijke duur

-enkel vroeg-en laatdiensten

-werken in een groene omgeving

-verloning volgens de vastgelegde barema’s


Inlichtingen

Toch nog vragen? Contacteer dan Hanne Van Der Haegen, Recruitment Officer- +32 9 243 54 31

Sollicitatie

Ben jij de verpleegkundige die we zoeken? Bezorg ons jouw CV via oost-vlaanderen@x-careinmotion.be

Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren