09 243 54 31 info@x-careinmotion.be

Introductie

Ben je op zoek naar een tijdelijke job als zorgkundige, of wil je graag bijwerken op je vrije dagen? Dan kan dat als uitzendkracht bij X-Care in Motion! We gaan samen met jou op zoek naar een passende job, of leuke opdrachten op de dagen dat jij je vrij kan maken. Opdrachten vinden waar jij gelukkig van wordt: daar gaan we voor!

Voor een van onze klanten, een woonzorgcentrum uit regio Vlaamse Ardennen zijn wij momenteel op zoek naar een zorgkundige voor extra ondersteuning vanaf mei tem eind augustus.

Organisatie

X-Care in Motion bereiken buiten de kantooruren kan enkel op volgende nummers: (7u-8u en 18u-22u op weekdagen; 7u-22u in het weekend en op feestdagen) – Oost- & West-Vlaanderen: 0475 78 01 05 – Antwerpen, Vlaams-Brabant & Limburg: 0473 50 13 77


Werken binnen deze voorziening staat gelijk aan werken in een plaats waar een bewoner en zijn omgeving centraal staan, ongeacht afkomst, overtuiging, de mate waarin iemand hulpbehoevend is.
Samen met de verschillende teams streven we naar een ruim aanbod van zorgen, animatie, gevarieerde voeding,..

Functie

Als zorgkundige waak je over het welzijn en kwaliteit van leven van de bewoners. Tijdens een vroegdienst zorg je samen met de collega’s voor de hygiënische zorgen. Jouw bevindingen geef je door aan de collega verpleegkundige en noteer je in het dossier.

Zowel In de vroeg- als in de laatdienst help je bij de maaltijdbedeling waar nodig. Bewoners die extra zorgen of opvolging nodig hebben help je graag verder. Je zorgt dat iedere bewoner een maaltijd op maat krijgt.

Functie-eisen

  • Je behaalde jouw diploma en visum van zorgkundige
  • Je hebt bij voorkeur reeds enige ervaring binnen de ouderenzorg
  • Je beschikt over een open en leergierige geest
  • Je kan je makkelijk aanpassen aan nieuwe omgevingen, mensen en situaties
  • Je kan jezelf omschrijven als een echte teamplayer, maar je kan ook zeer goed zelfstandig te werk gaan

Aanbod

Wij gaan voor jou op zoek naar opdrachten die passen binnen jouw voorkeuren en beschikbaarheid. Leuke, losse opdrachten die jou heel wat (werk) ervaring bijbrengen: daar gaan we voor!

Tot slot vormt onze nauwe, persoonlijke begeleiding en opvolging een van onze troeven, én kom je in een team van enthousiaste verpleegkundigen terecht.


-opdracht van tijdelijke duur

-enkel vroeg-en laatdiensten

-werken in een groene omgeving

-verloning volgens de vastgelegde barema’s


Inlichtingen

Toch nog vragen? Contacteer dan Hanne Van Der Haegen, Recruitment Officer- +32 9 243 54 31

Sollicitatie

Ben jij de zorgkundige die we zoeken? Bezorg ons jouw CV via oost-vlaanderen@x-careinmotion.be

Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren