09 243 54 31 info@x-careinmotion.be

Introductie

Ben je op zoek naar een tijdelijke job als kinesitherapeut , of wil je graag bijwerken op je vrije dagen? Dan kan dat als uitzendkracht of freelancer bij X-Care in Motion! We gaan samen met jou op zoek naar een passende job, of leuke opdrachten op de dagen dat jij je vrij kan maken. Opdrachten vinden waar jij gelukkig van wordt: daar gaan we voor!

Voor een van onze klanten, een ziekenhuis uit regio Izegem zijn wij momenteel op zoek naar iemand die de studierichting Revalidatiewetenschappen of Kinesitherapie (minimaal BA afgerond) volgt of reeds afgestudeerd is in een van deze richtingen.

Organisatie

Je zal terechtkomen in een regionaal ziekenhuis en voornamelijk het team van paramedici ondersteunen tot en met de zomer.

Functie

Als kinesist(e) leg je de focus op de revalidatie en kinesitherapeutische behandelingen die door een arts werden voorgeschreven bij gehospitaliseerde patiënten.
Daarnaast heb jij de magie in handen om een glimlach op iedereen zijn gezicht te toveren en zorg je voor een kwalitatieve dienstverlening naar de patiënten toe.
Werken binnen een multidisciplinair-team schrikt jou niet af!

Functie-eisen

  • Je beschikt over minimaal Bachelor of Masterdiploma Revalidatiewetenschappen/Kinesitherapie
  • Je beschikt over een open en leergierige geest
  • Je kan je makkelijk aanpassen aan nieuwe omgevingen, mensen en situaties
  • Je kan jezelf omschrijven als een echte teamplayer, maar je kan ook zeer goed zelfstandig te werk gaan
  • Indien je beschikbaar bent voor een langere periode is dit ook mogelijk.
  • Ervaring is een plus, maar niet vereist.

Aanbod

Wij gaan voor jou op zoek naar opdrachten die passen binnen jouw voorkeuren en beschikbaarheid. Leuke, losse opdrachten die jou heel wat (werk) ervaring bijbrengen: daar gaan we voor! Voor deze vacature kan je meteen aan de slag voor een periode tot en met de zomer.

Tot slot vormt onze nauwe, persoonlijke begeleiding en opvolging een van onze troeven, én kom je terecht bij één van de leukste werkgevers van België.

Inlichtingen

Stuur ons vandaag nog jouw cv en beschikbaarheid door, dan contacteren we jou terug.
Toch nog vragen? Contacteer dan Brent Moers, Recruiter West-Vlaanderen +32 9 243 54 28.

Sollicitatie

X-Care in motion West-Vlaanderen +32 9 243 54 28

Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren