09 243 54 31 info@x-careinmotion.be

Introductie

Ben je op zoek naar een tijdelijke job als verpleegkundige, of wil je graag bijwerken op je vrije dagen? Dan kan dat als uitzendkracht bij X-Care in Motion! We gaan samen met jou op zoek naar een passende job, of leuke opdrachten op de dagen dat jij je vrij kan maken. Opdrachten vinden waar jij gelukkig van wordt: daar gaan we voor!

Voor een van onze klanten, een thuiszorgorganisatie uit regio Vlaamse Ardennen zijn wij momenteel op zoek naar een verpleegkundige voor een voltijdse of deeltijdse functie.

Organisatie

X-Care in Motion bereiken buiten de kantooruren kan enkel op volgende nummers: (7u-8u en 18u-22u op weekdagen; 7u-22u in het weekend en op feestdagen) – Oost- & West-Vlaanderen: 0475 78 01 05 – Antwerpen, Vlaams-Brabant & Limburg: 0473 50 13 77


Hebt u ondersteuning of zorg nodig of hulp bij uw dagelijkse activiteiten? Dit team is er voor u. Samen met de artsen en andere zorgverleners bespreken we hoe we u het beste kunnen ondersteunen. Wij zijn een ervaren en dynamisch team van verpleegkundigen.

Wij focussen niet enkel op de zorgbehoefte van de patiënt maar nemen ook ruimer de thuissituatie en overige problematieken in beschouwing.

Voor alleenstaande en immobiele patiënten zorgen wij ook voor het aanbrengen van de verzorgingsproducten en brengen wij graag voor hen een bezoekje bij hun apotheek.

Functie

Om de patiënten de beste zorg te kunnen bieden, kom je als verpleegkundige terecht in een hecht team van zorgprofessionals.

Als voltijdse verpleegkundige (optie voor deeltijds) werk je 1 weekend op 2. En dit in de ruime regio van Herzele.

Tijdens de ochtendrondes werk je nauwkeurig de nodige zorgen af bij de patiënten. Indien nodig brief je belangrijke zaken door aan de collega van de avondrondes.

Je zit er ook niet mee om op regelmatige basis de avondronde op u te nemen.

Functie-eisen

  • Je bent bachelor (A1) of gegradueerde (A2/HBO5) in de verpleegkunde
  • Je hebt bij voorkeur reeds enige ervaring binnen de thuiszorg
  • je werkt in loondienst – dus niet als freelancer
  • Je beschikt over een open en leergierige geest
  • Je kan je makkelijk aanpassen aan nieuwe omgevingen, mensen en situaties
  • Je kan jezelf omschrijven als een echte teamplayer, maar je kan ook zeer goed zelfstandig te werk gaan

Aanbod

Wij gaan voor jou op zoek naar opdrachten die passen binnen jouw voorkeuren en beschikbaarheid. Leuke, losse opdrachten die jou heel wat (werk) ervaring bijbrengen: daar gaan we voor!

Tot slot vormt onze nauwe, persoonlijke begeleiding en opvolging een van onze troeven, én kom je in een team van enthousiaste verpleegkundigen terecht.


-vooral ochtendrondes

-mogelijkheid tot vaste indienstname

een marktconform loon

-wagen ter beschikking

-tankkaart

-Gsm abonnement

-maaltijdcheques


Inlichtingen

Stuur ons vandaag nog jouw cv en beschikbaarheid door, dan contacteren we jou terug.
Toch nog vragen? Contacteer dan Van Der Haegen Hanne, Recruitment Officer- +32 9 243 54 31

Sollicitatie

Wil jij graag dit team versterken? Solliciteren kan via oost-vlaanderen@x-careinmotion.be

Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren