09 243 54 31 info@x-careinmotion.be

Introductie

Voor de regio Oost-Vlaanderen willen we ons topteam van freelance verpleegkundigen verder uitbreiden. Word jij onze nieuwe collega?

Organisatie

Zorgen is jouw passie. Da’s wat jou energie geeft. Maar ook voor jou is een goede ondersteuning belangrijk. En die vind je bij ons! X-Care in Motion is namelijk dé HR-expert in de zorgsector. We hebben meer dan 240 projectverpleegkundigen in vaste dienst en op freelance basis én ruim 2500 uitzendkrachten, elk met hun eigen specialisaties en ervaring.

Functie

Ook als freelancer kun je bij X-Care in Motion als projectverpleegkundige ingeschakeld worden: je combineert dan een 80 of 100% tewerkstelling met een carrière vol boeiende projecten in jouw regio. Wij schakelen jou in bij onze klanten in de gezondheidszorg, steeds in lijn met jouw competenties, potentieel en ambities. Via uiteenlopende verpleegkundige opdrachten van gemiddeld 6 maanden in ziekenhuizen, thuisverpleging en WZC bouw je meer en sneller ervaring op. Ook bedrijfsverpleegkunde behoort tot de mogelijkheden.

Deze freelance projecten doe je binnen een kader waarin ondersteuning, groeikansen, werkplezier en een goeie work-life balance centraal staan. Want als jij je gelukkig voelt, doe je jouw job met plezier en straalt jouw positieve ingesteldheid af op de rest van het team én de zorgvragers.

Functie-eisen

  • Bachelor of gegradueerde (HBO5) in de verpleegkunde
  • Eerste ervaring is een leuke troef maar geen vereiste
  • Passende kernwoorden: een hart voor de zorg, dynamisch, flexibel, initiatiefnemer en teamplayer
  • Als professional werk je oplettend, veilig, zelfstandig en hygiënisch
  • Bereidheid tot verplaatsingen in een straal van 45 minuten

Aanbod

Als freelance projectverpleegkundige krijg je een dienstverleningsovereenkomst bij X-Care in Motion en word je ingezet op diverse verpleegkundige opdrachten binnen jouw regio. Op deze manier blijft jouw job gevarieerd, leer je constant bij en word je multi-inzetbaar zonder aan werkzekerheid te moeten inboeten.

Wij zorgen voor een sterke omkadering met een optimale begeleiding, opleidingen op maat én een warme, menselijke aanpak. We bieden jou een aantrekkelijk uurtarief en je komt terecht in een team van enthousiaste projectverpleegkundigen.

Sollicitatie

Klaar om deel uit te maken van een topteam? Neem je loopbaan in handen en bezorg ons je cv via welkom@x-careinmotion.be. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Competenties van mensen zijn doorslaggevend, ongeacht geslacht, afkomst, leeftijd of handicap.

Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren