09 243 54 31 info@x-careinmotion.be

Introductie

Ben je op zoek naar een tijdelijke job als verpleegkundige, of wil je graag bijwerken op je vrije dagen? Dan kan dat als uitzendkracht bij X-Care in Motion! We gaan samen met jou op zoek naar een passende job, of leuke opdrachten op de dagen dat jij je vrij kan maken. Opdrachten vinden waar jij gelukkig van wordt: daar gaan we voor!

Voor een van onze klanten, een woonzorgcentrum uit regio Denderstreek zijn wij momenteel op zoek naar een verpleegkundige voor een tijdelijke opdracht in juni, juli en augustus.

Organisatie

X-Care in Motion bereiken buiten de kantooruren kan enkel op volgende nummers: (7u-8u en 18u-22u op weekdagen; 7u-22u in het weekend en op feestdagen) – Oost- & West-Vlaanderen: 0475 78 01 05 – Antwerpen, Vlaams-Brabant & Limburg: 0473 50 13 77


Werken in deze zorginstelling, is werken in een opmerkelijk dankbare werkplek.

Van zorgverleners en verpleegkundigen over enthousiast keukenpersoneel tot technische, logistieke en administratieve medewerkers: bij deze voorziening zit je goed.

Bent u verpleegkundige en wil je je engageren in een enthousiast team om warme zorg te verlenen aan ouderen, dan vind je misschien deze uitdaging bij ons.


Functie

  • Je staat in voor de kwalitatieve zorg aan de bewoners.

  • Je maakt deel uit van het zorgteam onder supervisie van een hoofdverpleegkundige.

  • Je rapporteert geobserveerde medische problemen aan de verpleegkundige/ hoofdverpleegkundige.

  • Je helpt mee om, naast de hygiënische zorg, de logistieke taken als maaltijdbedeling en afdelingsgebonden taken uit te voeren.

Functie-eisen

  • Je bent bachelor (A1) of gegradueerde (A2/HBO5) in de verpleegkunde
  • Je hebt bij voorkeur reeds enige ervaring binnen een WZC
  • Je beschikt over een open en leergierige geest
  • Je kan je makkelijk aanpassen aan nieuwe omgevingen, mensen en situaties
  • Je kan jezelf omschrijven als een echte teamplayer, maar je kan ook zeer goed zelfstandig te werk gaan

Aanbod

Wij gaan voor jou op zoek naar opdrachten die passen binnen jouw voorkeuren en beschikbaarheid. Leuke, losse opdrachten die jou heel wat (werk) ervaring bijbrengen: daar gaan we voor!

Tot slot vormt onze nauwe, persoonlijke begeleiding en opvolging een van onze troeven, én kom je in een team van enthousiaste verpleegkundigen terecht.


Inlichtingen

Toch nog vragen? Contacteer ons op +32 9 243 54 31.

Sollicitatie

Toch nog vragen? Contacteer ons op +32 9 243 54 31.

Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren