09 243 54 31 info@x-careinmotion.be

Introductie

Ben je op zoek naar een tijdelijke job als zorgkundige, of wil je graag bijwerken op je vrije dagen? Dan kan dat als uitzendkracht bij X-Care in Motion! We gaan samen met jou op zoek naar een passende job, of leuke opdrachten op de dagen dat jij je vrij kan maken. Opdrachten vinden waar jij gelukkig van wordt: daar gaan we voor!

Voor een van onze klanten, een Woonzorgcentrum uit Sint-Katelijne-Waver zijn wij momenteel op zoek naar een verpleegkundige om het team te ondersteunen gedurende de komende weken/maanden

Functie-eisen

  • Je behaalde je diploma als verpleegkundige
  • Je hebt bij voorkeur reeds enige ervaring binnen de zorgsector en ouderenzorg
  • Je beschikt over een open en leergierige geest
  • Je kan je makkelijk aanpassen aan nieuwe omgevingen, mensen en situaties
  • Je kan jezelf omschrijven als een echte teamplayer, maar je kan ook zeer goed zelfstandig te werk gaan

Aanbod

Wij gaan voor jou op zoek naar opdrachten die passen binnen jouw voorkeuren en beschikbaarheid. Leuke, losse opdrachten die jou heel wat (werk) ervaring bijbrengen: daar gaan we voor!

Tot slot vormt onze nauwe, persoonlijke begeleiding en opvolging een van onze troeven, én kom je in een team van enthousiaste collega’s terecht.

Inlichtingen

Je aanmelden bij X-Care in Motion kan je doen door onderaan op ‘Solliciteer’ online’ te klikken en jouw gegevens aan ons te bezorgen.
Wil je meer informatie? Dan mag je steeds bellen naar 03/376 00 99 of mailen naar antwerpen@x-careinmotion.be . Of stuur ons een berichtje via
Facebook.

Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren