09 243 54 31 info@x-careinmotion.be

Introductie

Voor een medisch onderzoekslabo in Edegem zijn we op zoek naar een verpleegkundige die de uitvoerende taken op zich kan nemen. Dit labo is een onderzoekcentrum waarbij nieuwe medicatie uitgetest wordt. Het gaat voornamelijk om Fase 1 studies, waarbij onderzoeken gebeuren op gezonde vrijwilligers.

Jouw uurrooster wordt opgebouwd op basis van jouw beschikbaarheden. Werk je liever vroegdiensten of toch liever een avondshift? Of werk je liever tijdens het weekend? Geen probleem, wij houden rekening met jouw persoonlijke voorkeur!

Kijk zeker eens naar onderstaande link om meer info te krijgen over hun centrum en waar ze naar op zoek zijn:
https://x-careinmotion.be/sgs-wants-you/

Organisatie

We zijn niet alleen op zoek naar collega’s die de diepte van hun vakgebied ingaan. We zijn net zo hard op zoek naar verbinders, collega’s die onze indrukwekkende diversiteit aan diensten kunnen koppelen. Aan elkaar. En daarmee onze dienstverlening verrijken.

Omwille van de specifieke setting en het belang van een zeer nauwkeurige uitvoering, geniet je ook van een opleiding alvorens je aan de slag gaat. Binnen het onderzoekscentrum staan opleidingen en trainingen centraal. SGS is wereldleider als het gaat om inspectie, controle, analyse en certificering!

Functie

Om nog beter te kunnen bouwen aan de wereld van morgen, bouwde SGS een nieuwe onderzoeksunit in Antwerpen. Vanaf september 2021 vind je hen terug aan het UZA in een veel ruimere en modernere setting. Verder is de nieuwe unit door de ligging veel gemakkelijker bereikbaar via de E19 en de A12. Ook de bedcapaciteit ging omhoog om nog meer studies aan te gaan en zo de maatschappij verder vooruit te helpen. Om deze studies mee te helpen ondersteunen, is SGS nu op zoek naar verpleegkundigen.

Ze organiseren een jobexperience day op 13 en 14 oktober, waar je de kans krijgt om kennis te maken met ons en collega’s binnen het centrum zelf. Je krijgt een rondleiding en kan al je vragen stellen die je misschien hebt.
Als je interesse hebt om er naartoe te gaan, bel dan snel naar
03 375 56 15!

Functie-eisen

 • Je bent in het bezit van het diploma verpleegkunde (Bachelor of HBO5)
 • Je werkt nauwkeurig en stipt
 • Je bent stressbestendig
 • Je spreekt vlot Nederlands en Engels.
 • Je bent wil je graag engageren voor enkele maanden
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je kan zelfstandig werken, maar bent ook een teamplayer
 • Je bent flexibel
 • Je kan tussen de 24 en 50 uur per maand inspringen
 • Je kan vlot werken met tablet/computer

Aanbod

 • Een boeiende functie in een aangename werkomgeving
 • Aantrekkelijke werkuren
 • Veel variatie in je takenpakket

Doe de test of het iets voor jou is:
https://x-careinmotion.be/sgs-wants-you/

Inlichtingen

Stuur ons vandaag nog jouw cv en motivatiebrief door, dan bellen we je snel op.
Toch nog vragen? Contacteer dan recruiter Linde Vanpachtenbeke op het nummer 03 375 56 15 of mail naar antwerpen@x-careinmotion.be

Sollicitatie

Stuur ons vandaag nog jouw cv en beschikbaarheid door, dan contacteren we jou terug.
Toch nog vragen? Contacteer dan Linde Vanpachtenbeke op het nummer 03 375 615 of mail naar antwerpen@x-care.be

Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren