09 243 54 31 info@x-careinmotion.be

Introductie

Voor een medisch onderzoekslabo in Edegem zijn we op zoek naar zorgkundigen die de uitvoerende taken op zich kan nemen. Dit labo is een onderzoekcentrum waarbij nieuwe medicatie uitgetest wordt. Het gaat voornamelijk om Fase 1 studies, waarbij onderzoeken gebeuren op gezonde vrijwilligers.

Je takenpakket bestaat uit zowel zorgkundige, logistieke en administratieve taken.

Jouw uurrooster wordt opgebouwd op basis van jouw beschikbaarheden. Werk je liever vroegdiensten of toch liever een avondshift? Of werk je liever tijdens het weekend? Geen probleem, wij houden rekening met jouw persoonlijke voorkeur!


Organisatie

We zijn niet alleen op zoek naar collega’s die de diepte van hun vakgebied ingaan. We zijn net zo hard op zoek naar verbinders, collega’s die onze indrukwekkende diversiteit aan diensten kunnen koppelen. Aan elkaar. En daarmee onze dienstverlening verrijken.

Omwille van de specifieke setting en het belang van een zeer nauwkeurige uitvoering, geniet je ook van een opleiding alvorens je aan de slag gaat. Binnen het onderzoekscentrum staan opleidingen en trainingen centraal. SGS is wereldleider als het gaat om inspectie, controle, analyse en certificering!

Functie

Je staat in voor begeleiding van gezonde vrijwilligers die zich opgeven voor klinische studies. Je wordt ingeschakeld om bij deze personen zowel tijdens de intake als gedurende de behandeling als bij de afronding van de studie deze vrijwilligers nauwgezet op te volgen. Ja takenpakket bestaat uit het opnemen van parameters en de nauwkeurige registratie hiervan, daarnaast zal je medicatie toedienen en sta je in om de veiligheids- en hygiënemaatregelen op te volgen.

Functie-eisen

  • Je bent in het bezit van het diploma/visum zorgkundige
  • Je werkt nauwkeurig en stipt
  • Je bent stressbestendig
  • Je beschikt over een open en leergierige geest
  • Je kan je makkelijk aanpassen aan nieuwe omgevingen, mensen en situaties
  • Je kan jezelf omschrijven als een echte teamplayer, maar je kan ook zeer goed zelfstandig te werk gaan
  • Je kan vlot werken met tablet/computer

Aanbod

  • Een boeiende functie in een aangename werkomgeving
  • Aantrekkelijke werkuren
  • Een uniek takenpakket, met veel variatie

Inlichtingen

Stuur ons vandaag nog jouw cv en beschikbaarheid door, dan contacteren we jou terug.
Toch nog vragen? Contacteer dan recruiter Linde Vanpachtenbeke op het nummer 03 375 56 15 of mail naar antwerpen@x-careinmotion.be.

Sollicitatie

Recruiter Linde Vanpachtenbeke


Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren