09 243 54 31 info@x-careinmotion.be

Introductie

Voor de regio Limburg willen we ons topteam van freelance verpleegkundigen verder uitbreiden. Word jij onze nieuwe collega?

Organisatie

Zorgen is jouw passie. Da’s wat jou energie geeft. Maar ook voor jou is een goede ondersteuning belangrijk. En die vind je bij ons! X-Care in Motion is namelijk dé HR-expert in de zorgsector. We hebben meer dan 240 projectverpleegkundigen in vaste dienst en op freelance basis én ruim 2500 uitzendkrachten, elk met hun eigen specialisaties en ervaring.

Functie

Ook als freelancer kun je bij X-Care in Motion als verpleegkundige ingeschakeld worden. Wij schakelen jou in bij onze klanten in de gezondheidszorg, steeds in lijn met jouw competenties, potentieel en ambities. Via uiteenlopende verpleegkundige opdrachten van gemiddeld 6 maanden in ziekenhuizen, thuisverpleging en WZC bouw je meer en sneller ervaring op. Ook bedrijfsverpleegkunde behoort tot de mogelijkheden.

Functie-eisen

  • Bachelor of gegradueerde (HBO5) in de verpleegkunde
  • Eerste ervaring is een leuke troef maar geen vereiste
  • Passende kernwoorden: een hart voor de zorg, dynamisch, flexibel, initiatiefnemer en teamplayer
  • Als professional werk je oplettend, veilig, zelfstandig en hygiënisch
  • Bereidheid tot verplaatsingen in een straal van 45 minuten

Aanbod

Als freelance projectverpleegkundige krijg je een dienstverleningsovereenkomst bij X-Care in Motion en word je ingezet op diverse verpleegkundige opdrachten binnen jouw regio. Op deze manier blijft jouw job gevarieerd, leer je constant bij en word je multi-inzetbaar zonder aan werkzekerheid te moeten inboeten.

We bieden jou een aantrekkelijk uurtarief en je komt terecht in een team van enthousiaste freelance projectverpleegkundigen.

Inlichtingen

Fatima Ouzaid – Recruiter

+32 (0)483 58 63 33
+32 (0)11 49 59 03
Limburg@x-careinmotion.be

Silke Reners – Recruiter

+32 (0)477 04 44 65


Sollicitatie

Klaar om deel uit te maken van een topteam? Neem je loopbaan in handen en bezorg ons je cv via welkom@x-careinmotion.be. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Competenties van mensen zijn doorslaggevend, ongeacht geslacht, afkomst, leeftijd of handicap.

Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren