09 243 54 31 info@x-careinmotion.be

Introductie

Ben je op zoek naar een tijdelijke job als verpleegkundige, of wil je graag bijwerken op je vrije dagen? Dan kan dat als uitzendkracht of als freelancer bij X-Care in Motion! We gaan samen met jou op zoek naar een passende job, of leuke opdrachten op de dagen dat jij je vrij kan maken. Opdrachten vinden waar jij gelukkig van wordt: daar gaan we voor!

Voor een van onze klanten, een arts met specialisatie oftalmologie in de regio van Rumst, zoeken wij een enthousiaste en ervaren instrumentist die vanaf midden januari elke woensdagnamiddag beschikbaar is om te assisteren.

Interesse? Lees zeker even verder.

Functie

Voor een arts aangesloten bij een ziekenhuis regio Rivierenland, zoeken we een ervaren verpleegkundig(e) instrumentist die elke woensdagnamiddag de arts kan assisteren.
De arts is gespecialiseerd in oogheelkunde.

Functie-eisen

  • Je hebt ervaring als verpleegkundig instrumentist, specialisatie oogheelkunde is geen must
  • Je bent vanaf midden januari elke woensdagnamiddag vrij vanaf 13u tot ongeveer 17u
  • Je bent technisch sterk en weet van aanpakken

Aanbod

Wij gaan voor jou op zoek naar opdrachten die passen binnen jouw voorkeuren en beschikbaarheid. Leuke, losse opdrachten die jou heel wat (werk) ervaring bijbrengen: daar gaan we voor!

Tot slot vormt onze nauwe, persoonlijke begeleiding en opvolging een van onze troeven, én kom je in een team van enthousiaste verpleegkundigen terecht.

Inlichtingen

Stuur ons vandaag nog jouw cv en beschikbaarheid door, dan contacteren we jou terug.
Toch nog vragen? Contacteer dan regioteam Antwerpen:

  • Mail: antwerpen@x-careinmotion.be
  • Telefoon: 03 375 56 18
Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren