09 243 54 31 info@x-careinmotion.be

Introductie

Ben je op zoek naar een tijdelijke job als verpleegkundige of wil je graag bijwerken op je vrije dagen? Dan kan dat als uitzendkracht bij X-Care in Motion ! We gaan samen met jou op zoek naar een passende job, of leuke opdrachten op de dagen dat jij je vrij kan maken. Opdrachten vinden waar jij gelukkig van wordt: daar gaan we voor!

X-Care in Motion biedt jou de kans om op jouw vrije momenten bij te klussen in verschillende zorginstellingen (ziekenhuizen, woonzorgcentra, wijkgezondheidscentra,…) regio Mechelen en omliggende gemeenten.
X-Care in Motion biedt jou de mogelijkheid om te werken op interimbasis of op zelfstandige basis.

Organisatie

Zorgen is jouw passie. Da’s wat jou energie geeft. Maar ook voor jou is een goede ondersteuning belangrijk. En die vind je bij ons! X-Care in Motion is namelijk dé HR-expert in de zorgsector. We hebben meer dan 240 projectverpleegkundigen in vaste dienst en op freelance basis én ruim 2500 uitzendkrachten, elk met hun eigen specialisaties en ervaring.


Functie

Wat bieden wij:

  • Een leuke bijverdienste in de zorgsector
  • Jij beslist waar en wanneer je werkt
  • Je hebt de mogelijkheid om te werken op interimbasis of op zelfstandige basis
  • Anciënniteit wordt overgenomen

Functie-eisen

  • Je bent verpleegkundige en je bent in het bezit van een visumnummer
  • Je bent flexibel
  • Je houdt van variatie
  • Je hebt interesse om bij te werken bij verschillende zorginstellingen

Aanbod

Wij gaan voor jou op zoek naar opdrachten die passen binnen jouw voorkeuren en beschikbaarheid. Leuke, losse opdrachten die jou heel wat (werk) ervaring bijbrengen: daar gaan we voor!

Tot slot vormt onze nauwe, persoonlijke begeleiding en opvolging een van onze troeven, én kom je in een team van enthousiaste verpleegkundigen terecht.

Inlichtingen

Klaar om deel uit te maken van een topteam? Neem je loopbaan in handen en bezorg ons je CV via antwerpen@x-careinmotion.be, bel ons op het nummer 03 376 00 99of stuur ons een berichtje viaFacebook. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Sollicitatie

Annelies Van Couter – Office Manager Antwerpen
03 376 00 99 – antwerpen@x-careinmotion.be

Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren