09 243 54 31 info@x-careinmotion.be

Introductie

Ben jij een gepassioneerde thuisverpleegkundige die op zoek is naar een tijdelijke en uitdagende voltijdse job?

Voor een dynamische thuiszorgorganisatie uit de regio Wervik die gespecialiseerd is in het bieden van hoogwaardige zorg aan huis, zoeken we momenteel een verpleegkundige met enthousiasme die dit team wil ondersteunen al zeker tot eind augustus.

Organisatie


Functie

Als thuisverpleegkundige krijg je de kans om je expertise en passie voor zorg in te zetten om patiënten de beste zorg te bieden. Je zal verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van verpleegkundige taken onder voorschrift van een arts en het verlenen van verzorging aan patiënten thuis . Je werkt nauw samen met andere zorgprofessionals en rapporteert aan de praktijkverantwoordelijke.


Functie-eisen

  • Je bent bachelor (A1) of gegradueerde (A2/HBO5) in de verpleegkunde
  • Je hebt bij voorkeur reeds enige ervaring binnen de thuiszorg
  • Je beschikt over een open en leergierige geest
  • Je kan je makkelijk aanpassen aan nieuwe omgevingen, mensen en situaties
  • Je kan jezelf omschrijven als een echte teamplayer, maar je kan ook zeer goed zelfstandig te werk gaan

Aanbod

Wij gaan voor jou op zoek naar opdrachten die passen binnen jouw voorkeuren en beschikbaarheid. Leuke, losse opdrachten die jou heel wat (werk) ervaring bijbrengen: daar gaan we voor!

Tot slot vormt onze nauwe, persoonlijke begeleiding en opvolging een van onze troeven, én kom je in een team van enthousiaste verpleegkundigen terecht.

Inlichtingen

X-Care in Motion is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Denk je dat jij de persoon bent die we zoeken? Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog! We kijken er naar uit om jou te ontmoeten en te zien hoe jij dit team kan versterken. Bezorg ons vandaag nog jouw cv en beschikbaarheid, dan contacteren we jou terug.

Toch nog vragen? Contacteer dan Brent Moers, Recruitment Officer West-Vlaanderen- 09/243.54.31

Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren