09 243 54 31 info@x-careinmotion.be

Introductie

Ben jij op zoek naar een uitdagende zomerbaan als zorgkundige? Dan ben jij de persoon die we zoeken.
Voor een Woonzorgcentrum regio Ronse zijn we op zoek naar een zorgkundige voor de maanden juni, juli en augustus.

Organisatie

Deze voorziening is een levendig en warm Woonzorgcentrum in het hart van Ronse. Met meer dan 100 bewoners en een ruime keuze aan kamers, biedt De Linde een thuis aan ouderen die niet langer zelfstandig kunnen wonen.

In het WZC draait alles om zorg op maat en een persoonlijke aanpak. Het WZC streeft naar een warme en huiselijke sfeer, waarbij aandacht wordt besteed aan de individuele noden en wensen van elke bewoner. 

Naast de hoogwaardige zorg en ondersteuning biedt De Linde ook verschillende faciliteiten om het leven van haar bewoners te verrijken. Zo is er een prachtige tuin waar men kan genieten van de natuur, een gezellige cafetaria om bij te kletsen met vrienden en familie, een kapel om tot rust te komen en een fitnessruimte om in vorm te blijven.

Kortom het is een bruisend en warm Woonzorgcentrum waar zorg, comfort en welzijn centraal staan.

Functie

Als zorgkundige ben je een onmisbare schakel in de zorg voor de bewoners. Je staat in voor het verstrekken van basiszorg, zoals wassen, aankleden, eten en drinken. Daarnaast bied je ook psychosociale ondersteuning aan de bewoners en help je hen met dagelijkse activiteiten. Je werkt in een team met andere zorgkundigen en verpleegkundigen en rapporteert aan de hoofdverpleegkundige.


Functie-eisen

  • Je bent in het bezit van een visum voor zorgkundige

  • Eerste ervaring is een leuke troef maar geen vereiste

  • Passende kernwoorden: een hart voor de zorg, dynamisch, flexibel, initiatiefnemer en teamplayer

  • Je bent beschikbaar in de maanden juni, juli en augustus voor een jobtime van 100% of 4/5de

Aanbod

  • Een uitdagende zomerbaan in een gezellige werksfeer
  • Een contract van bepaalde duur
  • Verloning volgens IFIC-barema’s
  • Mogelijkheden om bij te leren en je verder te ontwikkeling en je functie
  • Mogelijkheid om 4/5de te werken


Inlichtingen

Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren