09 243 54 31 info@x-careinmotion.be

Introductie

Ben jij een gepassioneerde verpleegkundige die graag werkt met mensen uit verschillende achtergronden en culturen? Wil jij deel uitmaken van een enthousiast team van gezondheidsprofessionals die zich inzetten voor de gezondheid van de buurtbewoners? Dan is deze job voor jou!

Eén van de Wijkgezondheidscentra in Gent is op zoek naar een vervangende verpleegkundige voor de periode van mei tot en met september 2023. Je zal hoofdzakelijk huisbezoeken uitvoeren en werken in een team van ervaren en betrokken gezondheidswerkers. Jouw focus zal liggen op het bieden van kwalitatieve zorg en het bevorderen van de gezondheid van de patiënten.

Als verpleegkundige bij het wijkgezondheidscentrum zal je een belangrijke rol spelen in het ondersteunen van de gezondheid van de lokale gemeenschap. Je zal nauw samenwerken met artsen, maatschappelijke werkers en andere gezondheidswerkers om ervoor te zorgen dat patiënten de best mogelijke zorg krijgen.

Organisatie

X-Care in Motion bereiken buiten de kantooruren kan enkel op volgende nummers: (7u-8u en 18u-22u op weekdagen; 7u-22u in het weekend en op feestdagen) – Oost- & West-Vlaanderen: 0475 78 01 05 – Antwerpen, Vlaams-Brabant & Limburg: 0473 50 13 77

Functie

Als verpleegkundige bij het wijkgezondheidscentrum zal je een belangrijke rol spelen in het ondersteunen van de gezondheid van de lokale gemeenschap. Je zal nauw samenwerken met artsen, maatschappelijke werkers en andere gezondheidswerkers om ervoor te zorgen dat patiënten de best mogelijke zorg krijgen.

Het uurrooster van deze job is aantrekkelijk en biedt de perfecte work-life balance. Je zal werken op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 7u30 – 12u30 met op dinsdag een uurtje overleg. Daarnaast zal je ook 1 weekend op 4 werken op zaterdag en zondag van 7u30 – 12u30. Met een jobtime van 21 uur per week heb je voldoende tijd voor jezelf en jouw familie of om te combineren met een andere job.

Functie-eisen

  • Je bent bachelor (A1) of gegradueerde (A2/HBO5) in de verpleegkunde
  • Je hebt bij voorkeur reeds enige ervaring binnen de thuisverpleging
  • Je beschikt over een open en leergierige geest
  • Je kan je makkelijk aanpassen aan nieuwe omgevingen, mensen en situaties
  • Je kan jezelf omschrijven als een echte teamplayer, maar je kan ook zeer goed zelfstandig te werk gaan

Aanbod

Wij bieden een loon volgens IFIC-Barema’s + maaltijdcheques. Daarnaast zal je de kans krijgen om deel uit te maken van een dynamische en groeiend gezondheidscentrum en bij te dragen aan het verbeteren van de gezondheid van de gemeenschap.

Inlichtingen

Stuur ons vandaag nog jouw cv en beschikbaarheid door, dan contacteren we jou terug.
Toch nog vragen? Contacteer ons dan op het nummer: +32 9 243 54 31

Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren