09 243 54 31 info@x-careinmotion.be

Introductie

X-Care in Motion is de grootste Belgische dienstverlener in projectsourcing van verpleegkundigen en zorgkundigen. X-Care in Motion is een samensmelting van de bedrijven X-Care en Talent in Motion en danken een gelijkaardig DNA aan een sterke HR aanpak en een warme, persoonlijke benadering van de verpleeg- en zorgkundigen. In een markt gekend door tekorten is X-Care in Motion dé referentiepartner voor de zorg.

Ons doel is om meer mensen te ondersteunen in hun carrière in de zorg. Dit doen we door in te zetten op persoonlijke begeleiding, evaluatie en open communicatie. We bepalen een persoonlijk groeitraject voor deze zorgverleners op basis van hun wensen en behoeften en helpen hen te ontplooien tot uitzonderlijke en unieke verpleeg- en zorgkundigen.

Om onze groeiende organisatie te versterken, zijn we op zoek naar een Business Unit Manager voor de regio West-Vlaanderen. 

✓   Ben jij een people manager met commerciële ervaring?

✓   Vind jij betrokkenheid van werknemers en klanten belangrijk?

✓   Heb jij een positieve, no-nonsense mentaliteit?

✓   Draag jij respect hoog in het vaandel?

✓   En ben jij een echte doorzetter? 

Dan ben jij de collega die wij bij X-Care in Motion zoeken!

Functie

Als Business Manager ben je verantwoordelijk voor het optimaal managen van jouw regio en samen met de HR Business Partner het coachen van de verpleegkundige medewerkers in West-Vlaanderen.

Volgende elementen komen in jouw werkweek als Business Manager aan bod:

  • Je beheert een klantenportefeuille in de gezondheidszorg waarbij je kwalitatieve langetermijnrelaties op verschillende niveaus uitbouwt en onderhoud
  • Via frequente contacten zorg je ervoor dat X-care in Motion steeds top-of-mind blijft bij onze klanten
  • Je verzekert een hoogstaande kwalitatieve samenwerking door een nauwe opvolging van het project, met de ondersteuning van een HR Business Partner
  • Als netwerker neem je actief deel aan evenementen binnen de gezondheidszorg
  • Samen met de HR BP ben je vertrouwenspersoon en aanspreekpunt van een team van projectverpleegkundigen. Je begeleidt hen, coacht hen, zoekt passende projecten ikv hun groei en ontwikkeling binnen onze organisatie

Functie-eisen

  • Je beschikt over een Bachelor of Master diploma en je bij voorkeur enige commerciële ervaring
  • Ervaring in de gezondheidszorg is geen must maar wel een sterke troef
  • Je beschikt over een helikopterblik en een sterk beoordelingsvermogen en oplossingsgericht denke
  • Je bent een optimist in hart en nieren
  • Je hecht veel belang aan een eerlijke en transparante communicatie

Aanbod

Je komt terecht in een leuk en dynamisch bedrijf in volle groei met een no-nonsense attitude. Ownership, passie en transparantie zijn essentiële kernwaarden. Je krijgt de kans om de accenten van de functie zelf in te kleuren.

We bieden je een contract van onbepaalde duur met een uitdagende verloning, aangevuld met extralegale voordelen (32 dagen verlof, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, representatieve bedrijfswagen en een onkostenvergoeding) en alle tools om je functie in de beste omstandigheden vorm te geven.

Ons hoofdkantoor is gelegen in Gent.

Inlichtingen

Eva Vercruyssen +32 9 241 58 69; eva.vercruyssen@x-careinmotion.be

Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren