09 243 54 31 info@x-careinmotion.be

Introductie

Voor een van onze klanten, een Woonzorgcentrum uit regio Geraardsbergen zijn wij momenteel op zoek naar een verpleegkundige voor ondersteuning op langere termijn. Qua jobtime is alles mogelijk. Zij leggen de puzzel aan de hand van jouw beschikbaarheden en hun noden.


Ben je op zoek naar een tijdelijke job als verpleegkundige, of wil je graag bijwerken op je vrije dagen? Dan kan dat als uitzendkracht bij X-Care in Motion! We gaan samen met jou op zoek naar een passende job, of leuke opdrachten op de dagen dat jij je vrij kan maken. Opdrachten vinden waar jij gelukkig van wordt: daar gaan we voor!

Organisatie

De organisatie staat bekend om het bieden van hoogwaardige zorg aan de bewoners, waarbij ze streven naar een warme en ondersteunende omgeving. Onze toegewijde medewerkers zetten zich in voor het welzijn van de bewoners, en ze streven ernaar om een hechte gemeenschap te creëren.

Functie

Als verpleegkundige speel je een essentiële rol in het bieden van hoogwaardige zorg aan de bewoners. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van verpleegkundige taken, het coördineren van zorgplannen en het waarborgen van het welzijn van de bewoners.

Functie-eisen

  • Je bent bachelor (A1) of gegradueerde (A2/HBO5) in de verpleegkunde
  • Je hebt bij voorkeur reeds enige ervaring binnen geriatrie
  • Je beschikt over een open en leergierige geest
  • Je kan je makkelijk aanpassen aan nieuwe omgevingen, mensen en situaties
  • Je kan jezelf omschrijven als een echte teamplayer, maar je kan ook zeer goed zelfstandig te werk gaan

Aanbod

  • Verloning volgens IFIC
  • Inspraak op uurrooster
  • Jobtime is bespreekbaar


Wij gaan voor jou op zoek naar opdrachten die passen binnen jouw voorkeuren en beschikbaarheid. Leuke, losse opdrachten die jou heel wat (werk) ervaring bijbrengen: daar gaan we voor!

Tot slot vormt onze nauwe, persoonlijke begeleiding en opvolging een van onze troeven, én kom je in een team van enthousiaste verpleegkundigen terecht.

Inlichtingen

Stuur ons vandaag nog jouw cv en beschikbaarheid door, dan contacteren we jou terug.
Toch nog vragen? Contacteer ons dan op het nummer +32 9 243 54 31

Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren
nl_BENL