09 243 54 31 info@x-careinmotion.be

Introductie

Voor de regio Tienen willen we ons topteam van projectverpleegkundigen verder uitbreiden. Word jij onze nieuwe collega?

Organisatie

Zorgen is jouw passie. Da’s wat jou energie geeft. Maar ook voor jou is een goede ondersteuning belangrijk. En die vind je bij ons!  X-Care in Motion is namelijk dé HR-expert in de zorgsector. We hebben meer dan 240 projectverpleegkundigen in vaste dienst en ruim 2500 uitzendkrachten, elk met hun eigen specialisaties en ervaring.

Functie

Als projectverpleegkundige bij X-Care in Motion ga je op een compleet nieuwe manier aan de slag: je combineert een vast contract met een carrière vol boeiende projecten in jouw regio. Wij schakelen jou in bij onze klanten in de gezondheidszorg, steeds in lijn met jouw competenties, potentieel en ambities. Via uiteenlopende verpleegkundige opdrachten van gemiddeld 6 maanden in ziekenhuizen, thuisverpleging en WZC bouw je meer en sneller ervaring op. Ook  bedrijfsverpleegkunde behoort tot de mogelijkheden.

Deze projecten doe je binnen een kader waarin ondersteuning, groeikansen, werkplezier en een goeie work-life balance centraal staan. Want als jij je gelukkig voelt, doe je jouw job met plezier en straalt jouw positieve ingesteldheid af op de rest van het team én de zorgvragers.


Functie-eisen

  • Bachelor of gegradueerde (HBO5) in de verpleegkunde

  • Ervaring binnen radiologie/medische beeldvorming is een must. 

  • Passende kernwoorden: een hart voor de zorg, dynamisch, flexibel, initiatiefnemer en teamplayer

  • Als professional werk je oplettend, veilig, zelfstandig en hygiënisch

  • Bereidheid tot verplaatsingen in een straal van 45 minuten met bedrijfswagen


Aanbod

Als projectverpleegkundige krijg je een contract van onbepaalde duur bij X-Care in Motion en word je ingezet op diverse verpleegkundige opdrachten binnen jouw regio. Op deze manier blijft jouw job gevarieerd, leer je constant bij en word je multi-inzetbaar zonder aan werkzekerheid te moeten inboeten.

Wij zorgen voor een sterke omkadering met een optimale begeleiding, opleidingen op maat én een warme, menselijke aanpak. We bieden jou een aantrekkelijk loonpakket, inclusief bedrijfswagen (indien gewenst), maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering. Tot slot kom je in een team van enthousiaste projectverpleegkundigen terecht.
Jou eerste project zou plaats vinden op de afdeling radiologie. 


Inlichtingen

Chaveli Vande Walle – Recruiter 

+32 2 467 19 67 

Klaar om deel uit te maken van een topteam? Neem je loopbaan in handen en bezorg ons je cv via welkom@x-careinmotion.be of stuur ons een berichtje via Facebook. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Competenties van mensen zijn doorslaggevend, ongeacht geslacht, afkomst, leeftijd of handicap.


Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren
nl_BEDutch