09 243 54 31 info@x-careinmotion.be

Introductie

Voor een Woonzorgcentrum regio Waasland zoeken we een verpleegkundige voor vaste aanwerving of op langere termijn onder freelance- of Interim statuut. Dit Woonzorgcentrum streeft naar uitmuntendheid in de medische zorg die ze bieden aan de bewoners. 

Organisatie

Het Woonzorgcentrum onderscheidt zich als een kleinschalige voorziening met een warm familiaal karakter. In het hechte en loyale team staat open communicatie centraal, waarbij ze samenwerken naar een gedeelde visie op hoogwaardige zorg. Ze erkennen en vieren de waarde van hun medewerkers door regelmatig activiteiten te organiseren die hun inzet en betrokkenheid benaderukken.


X-Care in Motion bereiken buiten de kantooruren kan enkel op volgende nummers: (7u-8u en 18u-22u op weekdagen; 7u-22u in het weekend en op feestdagen) – Oost- & West-Vlaanderen: 0475 78 01 05 – Antwerpen, Vlaams-Brabant & Limburg: 0473 50 13 77

Functie

Als verpleegkundige ben jij de spil in dit streven naar totaalzorg vanuit een verpleegkundig perspectief. Je taken omvatten een breed scala aan verpleegtechnische handelingen, comfortzorg, apotheekbeheer, en de nauwgezette opvolging van verpleegdossiers. Maar jouw rol gaat verder dan dat. Hier bieden van emotionele ondersteuning en het fungeren als vertrouwenspersoon zijn even cruciaal. Door te luisteren naar de verhalen van de bewoners begrijp je hun individuele behoeften en verwachtingen, wat bijdraagt aan een warme en empathische zorgbenadering.

Functie-eisen

Als Bachelor of gegradueerde in de verpleegkunde koester je een oprechte passie voor het werken met ouderen en streef je naar het waarborgen van een optimale levenskwaliteit voor hen. Je hebt een natuurlijke affiniteit met de ouderenzorg, en je vermogen om gemakkelijk verbindingen te leggen wordt gewaardeerd. Flexibiliteit is voor jou geen probleem; je omarmt veranderingen en neemt graag het initiatief in het creëren van een zorgomgeving die aansluit bij de behoeften van de bewoners.

Aanbod

Het Woonzorgcentrum biedt jou niet alleen een baan, maar een betekenisvolle carrière in een diverse en moderne omgeving. Je hebt inspraak in je uurrooster, zodat werk en privé in balans blijven. Verloning gebeurt op basis van de IFIC-barema’s. Bij vaste aanwerving geniet je van extra voordelen zoals een hospitalisatieverzekering. Het aantal uren dat je per week werkt, is bespreekbaar, en ze streven ernaar om jouw professionele ontwikkeling te ondersteunen binnen de faciliteit.

Inlichtingen

X-Care in Motion Oost-Vlaanderen +32 9 243 54 31 of oost-vlaanderen@x-careinmotion.be

Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren
nl_BEDutch