09 243 54 31 info@x-careinmotion.be

Introductie

Ontdek jouw nieuw avontuur in de zorg bij X-Care in Motion!

In de bruisende regio van Antwerpen willen wij ons uitzonderlijk team van projectverpleegkundigen versterken en uitbreiden.

Is betrokkenheid voor jou belangrijk? Heb jij een positieve, no-nonsense mentaliteit? Draag jij respect hoog in het vaandel? En ben jij een echte doorzetter?

Dan ben jij de ontbrekende ster van onze planeet!Organisatie

X-Care in Motion, waar zorg een beleving is.

Bij X-Care in Motion begrijpen we dat jouw passie wordt aangewakkerd door goede ondersteuning. En die ondersteuning vind je bij ons!

X-Care in Motion is een trotse tak van de Planet-Group, een gedreven Gentse onderneming gespecialiseerd in HR-dienstverlening. We zijn trots op ons Great Place to Work-certificaat, waarmee we voor het vijfde jaar op rij erkend worden als geweldige werkplek.

Functie

Wat jou te wachten staat? Een job als projectverpleegkundige met een twist!

Als projectverpleegkundige bij X-Care in Motion zet je de standaard op zijn kop. Hier combineer je een vast contract met een loopbaan vol prikkelende projecten in jouw regio. Of je nu werkt in ziekenhuizen, thuisverpleging of woonzorgcentra, elke opdracht duurt gemiddeld 6 maanden, waardoor je snel en diverse ervaringen op doet. En ja, zelfs bedrijfsverpleegkunde behoort tot de mogelijkheden!

Dit alles binnen een ondersteunend kader waar groeikansen, werkplezier en een gezonde work-life balance centraal staat. Want als jij gelukkig bent, straal je dat uit op het team én op degenen die je verzorgt.


Functie-eisen

Wat we van jou verwachten?

(Binnenkort) Een bachelor of gegradueerd (HBO5) verpleegkundig diploma op zak?

Een eerste ervaring is een leuke troef, maar geen vereiste.

Passende kernwoorden: optimisme, doorzetter, dynamisch, flexibel, initiatiefnemer en teamplayer.

Als professional werk je oplettend, veilig, zelfstandig en hygiënisch.

Je bent bereid om je tot 45min rond je woonplaats te verplaatsen (met bedrijfswagen).


Aanbod

Wat je van ons krijgt: een job waar jij op je best bent!

Als projectverpleegkundige krijg je een contract van onbepaalde duur en word je ingezet op diverse verpleegkundige opdrachten binnen jouw regio. Je hebt de vrijheid om zelf te bepalen welk werkrooster je kiest. Of het nu 80% of 100% is. Je blijft scherp, leert constant bij en wordt multi-inzetbaar zonder in te boeten op werkzekerheid.

Wij zorgen voor een sterke omkadering met optimale begeleiding, op maat gemaakte opleidingen en een warme, menselijke aanpak. Een aantrekkelijk loonpakket inclusief bedrijfswagen met tankkaart, maaltijdcheques, hospitalisatie- & groepsverzekering zijn voorzien. En last but not least, je komt terecht in een team van enthousiaste projectverpleegkundigen, waar elke dag een nieuw avontuur is!

Inlichtingen

Marie Van Saet – Recruiter nationaal team

+ 32 1 149 59 02
Welkom@x-careinmotion.be


Sollicitatie

Klaar om deel uit te maken van een topteam? Neem je loopbaan in handen en bezorg ons je cv via welkom@x-careinmotion.be. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Competenties van mensen zijn doorslaggevend, ongeacht geslacht, afkomst, leeftijd of handicap.

Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren
nl_BEDutch