09 243 54 31 info@x-careinmotion.be

Spelregels Rad van Referral

Niet zomaar iedereen heeft recht op een waardebon.
Wij hebben een aantal simpele spelregels opgemaakt zodat het voor jullie als projectverpleeg-/zorgkundige duidelijk is wat we van jullie verwachten.

  1. Vul jouw en de gegevens van jouw referral kandidaat correct in op onderstaand inschrijvingsformulier.
  2. Je hebt deze persoon info gegeven en enthousiast gemaakt over X-Care in Motion ZONDER KLANTRELATIES in het gedrang te brengen. Indien de persoon dus bij een klant aan de slag is, verwijs je hem/haar best door naar de recruiter van de desbetreffende regio. Deze uitleg (recruiter + regio) kan je hieronder terugvinden.
  3. Zowel jij als jouw referral zijn beiden bij opstart werkzaam bij X-Care in Motion.

Wanneer krijg je dan jouw bon?

De referralbonnen worden steeds uitgereikt na afloop van het kwartaal waarin jouw referral is opgestart. Meestal zal dit gebeuren tijdens een event of opleiding.

Wanneer krijg je jouw brutopremie?

Indien jijzelf en jouw referral medewerker na 6 maanden nog steeds in dienst zijn, dan ontvang jij de maand daarop een brutopremie.

Meet the team

WIN WIN WIN

Mocht jij nog niet helemaal enthousiast zijn om te vertellen over jouw geweldige job, dan hebben wij nog een extraatje voor jou in petto.

Breng jij tegen eind dit jaar (31/12/2024) de meeste medewerkers aan, dan word jij extra beloond met een waardebon van € 500 van srprs.me

En wat is srprs.me, vraag je je misschien af? srprs.me neemt je mee op een verrassingsreis! Een culinaire citytrip, een avontuurlijke wandelvakantie, … It’s up to you! Check het hier: https://srprs.me/be. Maar natuurlijk zijn er ook een aantal spelregels waar we ons aan moeten houden:

  1. Degene die tegen 31/12/2024 de meeste referrals met een ondertekend contract heeft aangebracht, wint de waardebon. Ja, je leest het goed, jouw referral dient nog niet opgestart te zijn.
  2. Je moet zelf nog steeds in dienst zijn wanneer de winnaar wordt bekendgemaakt.
  3. Indien er sprake is van een ex aequo, dan zal er een extra wedstrijdelement toegevoegd worden, waardoor we tot een winnaar kunnen komen.
  4. De waardebon is een extra geschenk bovenop de referralbon die je al ontvangt wanneer jouw referral medewerker opstart.

Mocht er iets niet duidelijk zijn over onze deze wedstrijd of alle bovenstaande, dan is er maar 1 adres:
Het nationaal recruitment team!

Welkom@x-careinmotion.be, 09 243 54 31, Of neem rechtstreeks contact op met Gaëlle, Marie of Melissa.

*Deze waardebon is niet inwisselbaar voor contanten

Registreer je referral hier
    nl_BEDutch