09 243 54 31 info@x-careinmotion.be

Van de knappe dokter tot de handige Harry, je kent ze vast wel al. Wil je een uitzonderlijke voorbereiding op jouw stage? Here you go!

1. De knappe dokter

Elke verpleegkundige kent hem wel, de knappe dokter. Met zijn stralende glimlach komt hij de afdeling binnen en iedereen voelt dat HIJ aanwezig is. Hij draagt altijd een wit hemd dat perfect matcht met zijn witte tanden. Van een echte tandpasta smile gesproken.

McDreamy

2. De enthousiaste verpleegkundige

Always in for a joke! Deze collega vliegt rond op de afdeling om iedereen te helpen én een babbeltje te slaan. Ambiance verzekerd!

Bewoners/patiënten kennen deze verpleegkundige allemaal bij naam en vragen naar hem/haar als hij/zij een vrije dag heeft.

Happy nurse

3. De behulpzame hoofdverpleegkundige

Deze hoofdverpleegkundige staat altijd paraat om iedereen te helpen. Elke nieuwe collega wordt door haar warm onthaald en krijgt een uitgebreide rondleiding. Empathisch als ze is probeert ze bij het maken van de uurroosters rekening te houden met de wensen van haar team.

Season 2 Help GIF by New Amsterdam - Find & Share on GIPHY

4. De zorgzame zorgkundige

Details details details – deze zorgkundige is een pietje precies. Deze collega zorgt ervoor dat alle bewoners/patiënten van kop tot teen verzorgd zijn. Naast een vlotte babbel heeft hij/zij ook aandacht voor de details. Manicure, pedicure, haarverzorging,… you name it! Niets is te veel voor deze zorgkundige.

Aide-soignant·e

5. De ijverige poetshulp

Alles spic en span? Kan je letterlijk van de vloer eten? Deze super enthousiaste poetshulp staat altijd klaar! Hij/zij is het zonnetje van de dienst en altijd druk in de weer. Uiteraard wordt er graag tijd gemaakt voor een spontaan babbeltje of een goeiemorgen! Ons respect hebben ze alleszins!

 - Find & Share on GIPHY

6. De eerlijke ergo

Deze allrounder zorgt ervoor dat de patiënt in no time terug mobiel is. Wil je een ongezouten mening? Iemand die geen blad voor de mond neemt? Dan moet je bij deze persoon zijn! Zonder schroom vertelt hij/zij hoe het er voor staat en wat je moet doen om weer beter te worden. De waarheid kan soms hard zijn maar eerlijkheid duurt het langst.

Lying The Truth GIF by Snowfall - Find & Share on GIPHY

7. De handige Harry

The handy man! Zijn/haar naam begint sowieso met een H, de H van HANDIG! Deze multifunctionele vrouw/man ondersteunt elke dienst waar nodig met het nodige technische inzicht en een paar heel handige handen. Lamp gesprongen? Hij/zij is only one call away.

Power Tools Fire GIF by Bosch Professional Power Tools and Accessories - Find & Share on GIPHY

Terug naar blog

Relevante blog posts

Er zijn nog geen relevante blog posts

fr_FRFR