09 243 54 31 info@x-careinmotion.be

Onze troeven

Snel geholpen én zeker van de juiste match

Ruim 2.700 zorgmedewerkers staan voor je klaar. Al hun competenties hebben we grondig gescreend. Logisch dus dat we jouw vraag snel kunnen matchen met de juiste verpleeg- of zorgkundige.

Zorg op maat

Korte of lange termijn, vaste of flexibele uurroosters, van (hoofd)verpleegkundigen tot zorgkundigen: voor elke tijdelijke zorgnood hebben we een passend antwoord.

Dicht bij jouw zorgorganisatie

Je kan rekenen op jouw contactpersoon die jouw zorgorganisatie door en door kent. We ondersteunen ook via fieldcoaching, referentieverpleegkundigen en X-CiM Zorgteams. Feedback geven en best practices delen zijn de fundamenten van X-CiM is More.

Open communicatie voor maximale tevredenheid

Als we iets beloven, dan komen we die belofte ook na. En we zeggen het eerlijk als we een zorgnood niet kunnen invullen. We evalueren frequent, zodat we snel kunnen bijsturen waar nodig.

Voor welke profielen kan je bij ons terecht?

We helpen je zorgorganisatie vooruit met:

  • breed inzetbare verpleegkundigen
  • hoofdverpleegkundigen
  • verpleegkundigen met specialisatie (o.a. spoed/IZ, OK)
  • zorgkundigen

Voor projecten van enkele maanden tot korte flexibele uitzendopdrachten!

Contacteer ons 

Innovatie
om samen te groeien

Voortdurend stellen we ons de vraag: hoe kunnen we samen onze zorgkwaliteit nog verbeteren? Dat leidde al tot verschillende innovaties, zoals fieldcoaching, de inzet van referentieverpleegkundigen, het X-Care in Motion Zorgteam en X-CiM is More.

Ontdek er alles over

Dit vinden onze klanten

Sofie Carrino
Sofie Carrino

Operations Supervisor Oost en West Vlaanderen
Securex

“Super samenwerking, denken pro-actief mee met de klant en kunnen steeds kort op de bal spelen. Een zeer betrouwbare en fijne partner om mee samen te werken.” 

Maria Deweirdt
Maria Deweirdt

Beleidsmedewerker HR
Jan Yperman Ziekenhuis

Op het vlak van communicatie loopt dit vlot. Positief is ook dat X-Care in Motion interesse in het verloop van de samenwerking met hun medewerkers toont. 

Dominique Stas
Dominique Stas

Zorgmanager
az Vesalius

Door Corona zijn we voor het eerst met projectverpleegkundigen en dus ook met X-Care in Motion in contact gekomen.  Ondanks ons eerder voorbehoud om dit te doen zijn we aangenaam verrast geweest zowel door de kwaliteit van de aangereikte verpleegkundigen alsook door de goede communicatie en service van X-Care in Motion. 

Eva Knaeps
Eva Knaeps

Deskundige Rekrutering & Selectie
az Motena

"De samenwerking met X-Care in Motion ervaren we bij Motena als zeer professioneel en kwalitatief. Bij X-Care in Motion wordt de nadruk gelegd op kwaliteit, eerder dan op kwantiteit. Ook de communicatie met hen verloopt altijd zeer vlot en correct. We merken dat ze met veel betrokkenheid en zorg omgaan met hun werknemers." 

Dirk Huyghe
Dirk Huyghe

Zorgmanager
az West

Als zorgmanager in een ziekenhuis ben je medeverantwoordelijk voor de kwalitatieve en kwantitatieve bestaffing van de verpleegafdelingen. Van het personeel wordt heel veel flexibiliteit verwacht.  Een partner die dezelfde ingesteldheid heeft in deze is X-Care in Motion, betrouwbaar en creatief  in het zoeken en vinden van personeelsoplossingen op maat, op korte en middellange termijn. 

Ook jouw zorg naar een hoger niveau tillen?

Contacteer ons

fr_BEFrench