09 243 54 31 info@x-careinmotion.be

Zorgkundige – WZC – Genk

Introductie Voor één van onze klanten, een woonzorgcentrum in Genk, zijn wij op zoek naar twee gemotiveerde zorgkundigen die het team tijdelijk willen versterken in de maand mei op hun twee campussen. Als zorgkundige ben je verantwoordelijk voor het verlenen van kwalitatieve zorg aan bewoners en het ondersteunen van het zorgteam.

Lees meer

zorgkundige gezocht ! – Tervuren

Introductie Ben je op zoek naar een tijdelijke job als zorgkundige, of wil je graag bijwerken op je vrije dagen? Dan kan dat als uitzendkracht bij X-Care in Motion! We gaan samen met jou op zoek naar een passende job, of leuke opdrachten op de dagen dat jij je vrij kan maken. Opdrachten vinden waar […]

Lees meer

Verpleegkundige WZC -vaste aanwerving – Meetjesland

Introductie Ben je als verpleegkundige op zoek naar een nieuwe uitdaging of vaste job?Voor een WZC in regio Meetjesland zijn we op zoek naar een verpleegkundige voor lange duur, met optie vast. Misschien ben jij wel de enthousiaste verpleegkundige en spontane teamspeler die onze bewoners een warm hart toedraagt. 

Lees meer

Hoofdverpleegkundige bij woonzorgcentrum – Antwerpen

Introductie Ben je op zoek naar een vaste job als hoofdverpleegkundige? Dan kan dat als uitzendkracht bij X-Care in Motion! We gaan samen met jou op zoek naar een passende job, of leuke opdrachten op de dagen dat jij je vrij kan maken. Opdrachten vinden waar jij gelukkig van wordt: daar gaan we voor! Voor […]

Lees meer

VPK – WZC regio Waasland – Belsele

Introductie Voor een Woonzorgcentrum regio Waasland zoeken we een verpleegkundige voor vaste aanwerving of op langere termijn onder freelance- of Interim statuut. Dit Woonzorgcentrum streeft naar uitmuntendheid in de medische zorg die ze bieden aan de bewoners. 

Lees meer
nl_BEDutch