09 243 54 31 info@x-careinmotion.be

Reserveer nu je gratis fiets
en geef je toekomst een boost

Studeer je verpleegkunde in Leuven, Gent of Antwerpen? Dan heeft X-care in Motion goed nieuws voor jou! Je kan tijdens het academiejaar 2020-2021 gratis een van onze 250 X-care in Motion-fietsen gebruiken. En als je fiets toe is aan een onderhoudsbeurt of herstelling, kan je hem naar ons fietspunt in jouw studentenstad brengen. Daar repareren ze hem gratis voor jou. Niet dat dat snel nodig zal zijn: de fietsen zijn bijzonder stevig.

Wat krijg je van ons?

  •  Een coole fiets die gedurende één jaar de jouwe is.
  •  Gratis onderhoud van je fiets.
  •  Een fietsslot, zodat jouw fiets ook de jouwe blijft.

 

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent student verpleegkunde.
  • Je vult onderstaand formulier in.
  • Je zorgt goed voor de fiets en levert deze na het academiejaar 2020-2021 opnieuw in.

 

Ben je bij de 250 gelukkigen?

Dan kom je jouw fiets afhalen mét je studentenkaart in ons fietspunt in jouw stad, op het afgesproken tijdstip. Je maakt dan tegelijk kennis met het toffe team van X-care in Motion.

Fiets straks fluitend door je carrière

Met Verpleging in Beweging willen we jonge verpleegkundigen alle kansen geven om het werkveld te verkennen. Wat voor zorgorganisatie ligt jou het best? Een woonzorgcentrum? Thuiszorg? Een ziekenhuis? Je ontdekt het pas als je op verschillende locaties hebt gewerkt. X-care in Motion biedt via projectverpleging een ideale oplossing.

Huh, projectverpleging? Je maakt kennis met verschillende werkplekken en doet heel veel ervaring op in korte tijd via opdrachten van enkele maanden. Je krijgt persoonlijke begeleiding op je werkplek en bijkomende opleidingskansen op jouw maat. En dat terwijl je alle voordelen geniet van een vast contract.

Verpleging in Beweging wil projectverpleging onder de aandacht brengen. Want gelukkige verpleegkundigen die hun dada helemaal hebben gevonden, leveren nu eenmaal betere zorg.

Doe dus mee met deze actie, geef je toekomst een boost en breng je carrière in een droomversnelling.