09 243 54 31 info@x-careinmotion.be

Wie zijn we?

X-Care in Motion is dé HR-expert in de zorgsector. We ondersteunen zorgorganisaties met flexibele en tijdelijke verpleeg- en zorgkundigen, zowel op korte als lange termijn. Kwalitatieve zorg staat daarbij voorop.

Dit maakt ons uniek

WARME AANPAK
We geven onze medewerkers de ‘warme zorg’ die zij aan de patiënten/bewoners geven. Ook de samenhorigheid binnen ons team is speciaal. Alsof we tot één familie behoren. Zo voelen onze medewerkers zich thuis bij X-Care in Motion. En dat heeft ook een positieve impact op de werkvloer bij de klant.
OPENHEID
We zeggen waar het op staat en doen wat we beloven. We bouwen regelmatig feedbackmomenten in, zowel met onze zorgmedewerkers als met de klant. We zorgen proactief voor extra begeleiding, in alle transparantie. Dat vormt een solide basis voor langetermijnpartnerships.
MAATWERK
Korte of lange termijn, vaste of flexibele uurroosters, van (hoofd)verpleegkundigen tot zorgkundigen: voor elke zorgnood hebben we een passend antwoord. Voor onze medewerkers en uitzendkrachten betekent dit dat we een ‘partner in life’ zijn: we passen de projecten aan op basis van hun noden op dat moment in hun leven.
SNELHEID EN KWALITEIT
We hebben meer dan 240 projectverpleegkundigen in vaste dienst en ruim 2500 uitzendkrachten, elk met hun eigen specialisaties en ervaring. Zo vinden we altijd snel een zorgmedewerker met de juiste competenties. Daarnaast zorgen we continu voor bijkomende opleidingen en begeleiding ‘on the job’ voor kwalitatieve zorg.

BEST WORKPLACE

Voor het vierde jaar op rij kunnen we ons officieel een Great Place to Work noemen! Meer nog, dit jaar zijn we zelfs verkozen tot Best Workplace! We zijn bijzonder trots op deze erkenning. Het is het resultaat van een continue inzet om onze medewerkers ondersteuning, groeikansen en werkplezier te bieden.

EEN GEWAARDEERDE WERKGEVER

Onze medewerkers kunnen beamen dat ondersteuning, groeikansen en werkplezier voor ons centraal staan. Aan de hand van persoonlijke opvolging en contacten streven we samen naar jouw gewenste carrière. We bieden je de doorgroeimogelijkheden en uitdagingen die je ambieert, en begeleiden je aan de hand van een professioneel opleidings- en evolutiebeleid. Daarnaast organiseren we jaarlijks tal van onvergetelijke evenementen waar we onze medewerkers steeds voor uitnodigen! Zo zijn we ook elk jaar als sponsor aanwezig op enkele festivals.

Al het bovenstaande, en veel meer, zorgt ervoor dat wij jaar na jaar de award voor Great Place to Work binnenhalen!

Onze waarden

Betrokkenheid

We luisteren echt naar onze medewerkers en klanten. We voelen hun noden goed aan en zorgen telkens voor een passende oplossing. Zo garanderen we enerzijds continuïteit in de zorg, en stimuleren we anderzijds de persoonlijke ontwikkeling en waken we over de werkdruk.

 

Respect

We moedigen iedereen aan om open en respectvol feedback te geven en daar zorgzaam mee om te gaan. Zowel intern als tegenover medewerkers en klanten. Respect vormt de basis voor vertrouwen. En dat schept mogelijkheden om te groeien. We tonen respect voor ieders noden en garanderen een confidentiële opvolging daarvan tijdens de samenwerking.

Volharding

Voor volharding is wilskracht en initiatief nodig, maar ook durf en doorzettingsvermogen. Vanuit een groot verantwoordelijkheidsgevoel geven onze medewerkers in elke opdracht het beste van zichzelf. Gesteund door ons intern team, gaan onze zorgmedewerkers flexibel om met veranderingen en vinden ze creatieve oplossingen.

 

Optimisme

Samen plezier maken is de lijm die ons bindt en die er ook voor zorgt dat onze medewerkers elke dag vol enthousiasme hun job uitoefenen. Gedreven door passie voor optimale zorg, blijven we nooit bij de pakken zitten. Onze altijd positieve, no-nonsense mentaliteit is even belangrijk als onze care-factor.

Jouw zorgkwaliteit vooruit helpen?

Contacteer ons

fr_BEFrench